Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem. Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża...
Opis
Szczegóły
Dostawa
Zwroty
Opinie
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem. Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań. Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo barw, aromatów i smaków: jędrna czarna soczewica łączy się z karminowymi burakami, pachnący orientem pilaw z jagnięciną dopełnia solidna garść świeżej mięty, a lato zamknięte w słoiku zielonych pomidorów umili
Z miłości do gotowania
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem. Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań. Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo barw, aromatów i smaków: jędrna czarna soczewica łączy się z karminowymi burakami, pachnący orientem pilaw z jagnięciną dopełnia solidna garść świeżej mięty, a lato zamknięte w słoiku zielonych pomidorów umili
SKU: 1003502